SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

FORGOT YOUR PASSWORD?

FORGOT YOUR DETAILS?

AAH, WAIT, I REMEMBER NOW!

Oλυμπία Τελιγιορίδου

+302467021135
  • Δελτίο Επικοινωνίας
  • Η Ολυμπία
  • 2014-2019 | Τι καταφέραμε
  • Κοινοβουλευτικό έργο
  • Δελτία Τύπου
    • Ανακοινώσεις
    • Απόψεις
    • Συνεντεύξεις
    • Δελτία Τύπου
  • Εκδηλώσεις
0
Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2023 / Published in Δελτία Τύπου

Κόκκαλης – Τελιγιορίδου: “Κυβερνητικό αλαλούμ για τους εργάτες γης”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κόκκαλης – Τελιγιορίδου: “Κυβερνητικό αλαλούμ για τους εργάτες γης”
Εδώ και τέσσερα χρόνια η κυβέρνηση της ΝΔ με την αδιαφορία της να επιλύσει το πρόβλημα της έλλειψης εργατών γης, οδηγεί την αγροτική παραγωγή της χώρας είτε σε «αγρανάπαυση» είτε σε αύξηση του κόστους παραγωγής. Μετά τις έντονες αντιδράσεις του αγροτικού κόσμου, επιδεικνύοντας αργά αντανακλαστικά, επιχείρησε έστω και ημιτελώς με σχετική τροπολογία να παρατείνει έως τις 31 Δεκεμβρίου 2024 την προθεσμία που παρέχεται στους εργοδότες προκειμένου να υποβάλλουν αίτηση με σκοπό τη μετάκληση πολιτών τρίτων χωρών για απασχόληση στην εποχική αγροτική οικονομία, σύμφωνα με την κατά παρέκκλιση διαδικασία που προβλέπεται στο άρθρο 16 του ν. 4783/2021 (Α΄38).
Μετά τις διθυραμβικές δηλώσεις για το θέμα από τον κ. Γεωργιάδη ακολούθησε η αντίδραση του κ. Σαμαρά που ζήτησε την απόσυρση και αυτής της προσωρινής λύσης, αδιαφορώντας για τους αγρότες προς ικανοποίηση του ακροδεξιού ακροατηρίου της ΝΔ.
Αυτό το κυβερνητικό αλαλούμ «και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ» στερεί το αναγκαίο εργατικό δυναμικό καταστρέφοντας τη δυνατότητα συνέχισης της αγροτικής δραστηριότητας και προκαλεί στους αγρότες οργή και αγανάκτηση.

Ίδρυση 5 Πανεπιστημιακών Τμημάτων στην Καστοριά

https://www.youtube.com/watch?v=-N_FiAiYfL8

Νομιμοποίηση Εκθετηρίου Γούνας Καστοριάς και διαγραφή προστίμου

https://www.youtube.com/watch?v=Z9Sx-ogjig4

Νομιμοποίηση κτιρίων του Συλλόγου Φίλων Περιβάλλοντος Καστοριάς

https://www.youtube.com/watch?v=kYL5wV22Rsc

Φυσικό Αέριο και Εκπτωση στο Οικιακό λογαριασμό ρεύματος για ΟΛΟΥΣ

https://youtu.be/MTvMkitgIjw

Ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες για την ανέγερση του Αστυνομικού Μεγάρου Καστοριάς.

https://youtu.be/VCfMsHMnj-I

Δημιουργήσαμε Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Δυτικής Μακεδονίας με έδρα την Καστοριά.

https://youtu.be/0ekQtzaTf9A
  • GET SOCIAL

© 2019-2024. All rights reserved. Ολυμπία Τελιγιορίδου.

TOP