SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

FORGOT YOUR PASSWORD?

FORGOT YOUR DETAILS?

AAH, WAIT, I REMEMBER NOW!

Oλυμπία Τελιγιορίδου

+302467021135
  • Δελτίο Επικοινωνίας
  • Η Ολυμπία
  • 2014-2019 | Τι καταφέραμε
  • Κοινοβουλευτικό έργο
  • Δελτία Τύπου
    • Ανακοινώσεις
    • Απόψεις
    • Συνεντεύξεις
    • Δελτία Τύπου
  • Εκδηλώσεις
0
Πέμπτη, 01 Ιουλίου 2021 / Published in Ανακοινώσεις, Κοινοβουλευτικό έργο

Στ. Αραχωβίτης-Ο. Τελιγιορίδου: Που είναι τα χρήματα που παρακρατήθηκαν από τις επιδοτήσεις τον Δεκέμβρη του 2020;

Το γεγονός ότι, μέχρι στιγμής και παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα, η πολιτική ηγεσία του ΥπΑΑΤ δεν προέβη σε ξεκάθαρη ανακοίνωση, αναφορικά με το αν έχουν λήξει οι έλεγχοι για τη χορήγηση δικαιωμάτων από το εθνικό απόθεμα 2020 και ποιο είναι το συνολικό ποσό που τελικά εγκρίθηκε και διανεμήθηκε, δεν μπορεί να μην συνδέεται με τον ορυμαγδό των πάσης φύσεως διαρροών, καταγγελιών και αντιδράσεων για το συγκεκριμένο θέμα.

Αδιαφάνεια, διαρροές, καταγγελίες και αντιδράσεις, που αναμφίβολα συνδέονται με το «προμελετημένο έγκλημα» της απαράδεκτης παρακράτησης τον Δεκέμβριο του 2020 από το σύνολο των αγροτών της χώρας μας, εν μέσω πανδημίας, πάνω από 10% των επιδοτήσεων που κάθε χρόνο λάμβαναν, προκειμένου η διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ και η πολιτική ηγεσία του ΥπΑΑΤ να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα ποσά για να «απογειώσουν» την  επιχείρηση «Βοσκοτόπια της ΝΔ» στην αναδιανομή του Εθνικού Αποθέματος, με ρουσφετολογικό, αντιπαραγωγικό και αδιαφανή τρόπο, προς όφελος  δήθεν δικαιούχων «αγροτών» που δεν έχουν δει ποτέ τους χωράφι ή βοσκότοπο. Και βέβαια όλα αυτά, όταν η Δικαιοσύνη έχει ήδη επιληφθεί της διανομής του Εθνικού Αποθέματος, στην υπόθεση «Βοσκοτόπια της ΝΔ».

Το βασικό ερώτημα, βέβαια, παραμένει: Τα χρήματα που παρακρατήθηκαν τον Δεκέμβριο του 2020 από τους αγρότες που βρίσκονται; Θα επιστραφούν στους δικαιούχους από τους οποίους παρακρατήθηκαν; Θα διανεμηθούν ως Εθνικό Απόθεμα όταν κατακάτσει η σκόνη; Πόσα τελικά είναι αυτά;

Με σειρά ερωτήσεων μας η Κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ έχει αναδείξει συνολικά την μεγάλη οπισθοδρόμηση λειτουργίας του ΟΠΕΚΕΠΕ στην καταβολή των επιδοτήσεων και ευρύτερα στη διαχείριση των ενωσιακών πόρων για τη γεωργία. Λειτουργία που μας πάει πολλά χρόνια πίσω και μας θυμίζει ποιό είναι το πραγματικό πρόσωπο της ΝΔ για τους αγρότες και τους φορείς που εξυπηρετούν τους αγρότες.

Γι’ αυτό το λόγο, η όποια  ενορχηστρωμένη επιχείρηση λαθροχειρίας σε βάρος των αγροτών της πατρίδας μας, με «όχημα» το Εθνικό Απόθεμα, την πιο κρίσιμη μάλιστα χρονιά για την οικονομία της υπαίθρου δεν μπορεί και δεν θα γίνει ανεκτή από τον αγροτικό κόσμο της χώρας μας.

What you can read next

Συνυπογραφή της Ολυμπίας Τελιγιορίδου σε ερώτηση με θέμα: «Η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε αύξηση των τιμών ζώνης και συνακόλουθα των αντικειμενικών αξιών και των φόρων επί των ακινήτων;»
Ερώτηση για το Σικιαρίδειο συνυπογράφει η Ολυμπία Τελιγιορίδου
Συνυπογραφή της Ολυμπίας Τελιγιορίδου σε ερώτηση με θέμα: «Σοβαρά προβλήματα λειτουργίας στο ΔΙΠΑΕ που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης»

Κλικ στον Δήμο σου

Το κυβερνητικό έργο 2015-2019

ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΝΕΣΤΟΡΙΟ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Ίδρυση 5 Πανεπιστημιακών Τμημάτων στην Καστοριά

https://www.youtube.com/watch?v=-N_FiAiYfL8

Νομιμοποίηση Εκθετηρίου Γούνας Καστοριάς και διαγραφή προστίμου

https://www.youtube.com/watch?v=Z9Sx-ogjig4

Νομιμοποίηση κτιρίων του Συλλόγου Φίλων Περιβάλλοντος Καστοριάς

https://www.youtube.com/watch?v=kYL5wV22Rsc

Φυσικό Αέριο και Εκπτωση στο Οικιακό λογαριασμό ρεύματος για ΟΛΟΥΣ

https://youtu.be/MTvMkitgIjw

Ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες για την ανέγερση του Αστυνομικού Μεγάρου Καστοριάς.

https://youtu.be/VCfMsHMnj-I

Δημιουργήσαμε Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Δυτικής Μακεδονίας με έδρα την Καστοριά.

https://youtu.be/0ekQtzaTf9A
  • GET SOCIAL

© 2019-2023. All rights reserved. Ολυμπία Τελιγιορίδου.

TOP